Proiect cultural produs în cadrul liniei Generator de proiecte comunitare la firul ierbii, în cadrul candidaturii Bucureşti 2021 Oraşul In-Vizibil

Citește mai mult...

„Poveștile Teiului” este un proiect despre oameni și despre cum ei, prin experiențele lor, dau viață cartierului.

Pe 15 octombrie am invitat locuitorii cartierului Tei la o sesiune de povestit. Am vrut să aflăm de la ei cum arătau odinioară străzile, parcurile și locurile dragi din cartier și mai ales, am vrut să aflăm ce înseamnă cartierul Tei pentru ei și cum le-a influențat acesta viața de zi cu zi.

Am aflat povești interesante, am interacționat cu oameni iubitori de cartier și într-un final am ajuns să cunoaștem cartierul în felurite moduri, așa cum îl văd oamenii ce trăiesc în el – colorat sau gri,  vesel sau sobru. Ne-am dorit ca tu, cel ce locuiești sau lucrezi în cartier, să fii povestitor și să contribui chiar tu la povestea cartierului.

Citește mai mult...
Citește mai mult...

Pe 15 octombrie am invitat locuitorii cartierului Tei la o sesiune de povestit. A fost o zi cu veselie, soare, muzică, poveşti din Tei, ateliere pentru copii, discuţii cu cetăţenii preocupaţi de cartierul lor.

Citește mai mult...

Sâmbătă, 19 noiembrie, între orele 11.00-14.00, la Școala Gimnazială de Arte nr. 4 (Str. Maica Domnului nr. 61-63), am văzut cartierul prin ochii unor locuitori ai săi!

Te-am așteptat cu:

  • Proiecția documentarului „Oameni și locuri din cartierul Tei”, ora 12:00
  • Expoziție fotografii din cartier
  • Locuri emblematice din cartier și poveștile lor
  • „Cartea cu Poveștile Teiului”
  • Ateliere interactive cu copiii și o expoziție dedicată special lor